duminică, 11 ianuarie 2009

sweet thing

Ce se intampla… se intampla ca aeru’ vine. Ihi. Vine, sta si pleaca. E intr-o permanenta miscare… sa nu mai vorbim de frustrarea mea ca nu pot imparti aeru’ asta cu tine in momentul asta… [rule the world time… shuffle!] in fine… prin capu’ meu de „fomeie cultivata”, ca sa vezi, mi-au trecut deodata o multime de ganduri…m uitam si eu la film linistita, o admiram pe Angelina si pac… m-a durut. bha si nu mai scap de ele. Grav. Ganduri ce ma imping tacticos sa-mi amintesc sambata, cand m plimbai de-o mana printr-un parc din centrul aglomerat al unui Bucuresti din Romania. Kind of Cismigiu. Da, dragut stiu. Afara era frig… woaleuuu…palpitant asa, caci toata lumea stia altceva… tu trebuia sa fii undeva, intr-un bar, respirand aeru’ groaznic de fum de tigara a unei tipe de 15 ani care proababil fuma aruncandu-ti tot fumu’ in ochi [ca doar e la moda sa fumezi, ce kkt] si eu, intr-un club de „mare amploare,” cu o gramada de persoane praf in jurul meu, dansand, simtind vibratiile boxei in fata careia obisnuiesc sa ma asez…daca imi place!?[nu, nu o sa raman surda, cel putin nu acum]. Apoi benzinaria aia galbena, unde te-am asteptat, uitandu-ma panicata daca nu trece cinevaaaa… care sa-mi dea una si sa-mi ia „gentuta”[eh, zi si tu acum:| =))] …ma rog, trecem peste detalii. [rehab-bha, esti nebun?]
Unde voiam eu sa ajung… mi-e al naibii de dor de tine, ca sa vezi! Mi-e dor de discutiile noastre extrem de interesante despre muzica [si de replicile de genu’ „ yeah, ce muzica buna ascultam!”], de o un meniu la mec,desi mereu zicem , nu mai mancam fast food!”… hai fie, mi-e dor de tine cu totul! De sus pana jos!
Si am scris astea k stiu k inainte sa-ti pui apa de cafea sa fiarba si inainte sa te descalti, intrii sa-ti verifici emailu’ si sa-mi citesti blogu’!

2 comentarii:

Eternal Sunshine of the Spotless Mind spunea...

These little suckers (gandurile) never leave us alone. We don't have the nothing box:-<...

tudor spunea...

Cafeaua e pe foc...ghetele sunt in picioare...blogul e citit!