miercuri, 18 februarie 2009

Infidelitate!


Toata lumea vorbeste despre infidelitate. E un subiect foarte dezbatut. Si pus in practica normal. E la moda sa inseli?...stim raspunsul. Hai sa te intreb : ce-ai face daca ai afla k al tau iubit te-a inselat? Prima alternativa la care se gandeste fiecare dintre noi este sa-l parasesti si sa te razbuni. Cea mai mare razbunare mi se pare insa sa te simti bine dupa. Sa-ti refaci viata repede, asta fiind cea mai mare durere a ex-ului: sa vada ca esti fericita. Daca intr-adevar il iubesti si tii la el, ti-l pui in cap pe „ se mai intampla”, nu ramane decat sa-l ierti. Bine, il ierti…si daca te mai insala? 1, 2, 3… ajungi sa te distrugi psihic din cauza lui? Vrea altceva, n-are decat, lumea e plina de persoane pe placul fiecaruia.
Mai exista persoanele care se invinovatesc… „e doar vina mea”… si da-i cu sala si cu regimuri, slabesti kg in plus, mai capeti si o gastrita de toata frumusetea, iti schimbi stilul vestimentar, coafura noua, te faci blonda sau bruneta si asta e. Degeaba!? Pentru ca nu s-a schimbat nimic! Mai bine va spuneti adio si scapi de o teama in plus.
Batraneii aceia care se plimba de mana prin parc, nu se tin ca sa nu cada, ci stau mana in mana pentru ca asa au trait o viata si doar asa stiu, pot si vor sa mearga mai departe. In plus, nu cred ca exista in lumea asta o femeie care sa creada orbeste in barbatul ei. Sau da?
Indiferent de ce poarta sau e la moda, increderea intr-o relatie e esentiala. Cel mai greu se reface increderea tradata. I se poate intampla oricui sa insele sau sa fie inselat, chiar si fara sa afle.
Ideea e ca avem prea putin timp sa-l risipim pe detalii care ne consuma inutil. Iubesti? Fii fericita! Si las-o pe vecina de la 2 sa barfeasca daca nu are altceva mai bun de facut!

2 comentarii:

Domnul.Brucan spunea...

Treaba asta se iarta, dar nu se uita niciodata. De la momentul ala lucrurile nu mai pot fi la fel, in cele mai multe cazuri oricum...

Onics spunea...

multi uita aspectul asta!